Help! Digitale foto’s in overvloed.

Help! Digitale foto’s in overvloed.

Maak jij ook zoveel foto’s? Doe je er vervolgens niets meer mee? Geen tijd om er nog eens naar te kijken?

Herinneringen vastleggen

Met je telefoon binnen handbereik, schieten we heel gemakkelijk mooie plaatjes. Je legt continu jouw mooie momenten digitaal vast. Deze bijzondere momenten worden herinneringen. En wat is er nu mooier dan terug gaan naar deze mooie herinneringen. De foto’s terug kijken, die je hebt gemaakt. Er zijn altijd kleine dingen die je vergeet en die door middel van je digitale beelden in je herinnering blijven.

Op je computer, iPad of smartphone kijk je al die duizenden foto’s niet zo gemakkelijk terug. Het zijn er gewoon te veel. Te veel foto’s niet geselecteerd, waardoor je tig foto’s van 1 moment hebt. Dat wordt saai en dat laat je al helemaal niet zien aan vrienden of familie.

Foto’s selecteren

Het selecteren van foto’s kost veel tijd en vind je waarschijnlijk een rot klus. Want waar moet je beginnen? Welke momenten wil je bij elkaar in een fotoboek? En hoe maak ik een mooi boek of een mooie film?
Het selecteren van foto’s, daar zag ik altijd als een berg tegenop. Maar inmiddels ben ik er heel handig en snel in geworden. Met de juiste programma’s vind ik het selecteren van foto’s nu zelfs leuk geworden. Ik selecteer in rap tempo de mooiste foto’s en bewerk ze ook nog eens waar nodig. Om net even die mooie kleuren naar voren te halen bijvoorbeeld.

Fotoboek laten ontwerpen

En dan komt het volgende dilemma. Welk fotoboek programma moet je gaan gebruiken? Welke is het beste? Welk programma heeft de mogelijkheden die bij jou passen? Ik heb al heel wat programma’s geprobeerd en weet welk programma voor mij het meest gebruiksvriendelijk is met alle opties, die ik graag gebruik.
Wanneer je niet vaak een fotoboek maakt, is het altijd weer even zoeken in het programma hoe het werkt en wat er ook al weer allemaal mogelijk is. Veel fotoboeken maken zorgt ervoor dat ik het nu snel kan. Ook al verlies ik me regelmatig in al die mooie foto’s, dan kan ik uren kijken naar al die bijzondere momenten en denk ik: o ja, ik was bezig met een fotoboek.

Heb jij ook nog steeds geen fotoboek van je kinderen, je trouwdag of die fantastische reis die je 3 jaar geleden gemaakt hebt? Neem contact met mij op en ik help je met jouw Best Kept Memories. We gaan er samen iets moois van maken!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.