Gaaf: een onvergetelijke reis naar Afrika compleet met professionele foto’s

Gaaf: een onvergetelijke reis naar Afrika compleet met professionele foto’s

Foto’s laten maken tijdens je reis

Een heel gaaf concept van Afrika-expert Esther Blaauwwiekel van Inside Africa. Ze gaat in 2019 met jou een reis door jezelf maken in Zuid-Afrika en Namibië. Ze neemt je mee door het voor haar fascinerende continent. Het land dat ze ontzettend goed kent, waar ze zich thuis voelt en waar ze je wil laten zien hoe het haar kijk op de wereld heeft verrijkt. Esther laat je kennismaken met de mensen, de muziek en niet te vergeten de prachtige natuur.

Professionele foto’s

Wat deze reis helemaal compleet maakt: jij hoeft je nergens zorgen over te maken. Ook niet over de mooie foto’s die je natuurlijk wil maken. Om op deze manier jouw geweldige avontuur te kunnen delen met vrienden en familie.
Esther is namelijk dol op fotografie en gaat tijdens deze reis al jouw foto’s maken. Geen stress over het vastleggen van jouw bijzondere momenten, of de Big Five wel mooi in beeld is gebracht en dat je zelf ook eens op de foto staat met op de achtergrond een enorme olifant.
Er is bijna geen mooier land om foto’s te maken, dan Afrika. De natuur, de dieren en de kleurrijke mensen zijn een lust voor de camera.

Bijzondere herinnering

Elf jaar geleden ging ik naar Afrika om vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis. Een onvergetelijke ervaring. Ik ontdekte hoe bijzonder het land is, met haar adembenemende natuur, de enorme dieren en de kleurrijke mensen. Dat was voor mij de eerste keer dat woorden als dankbaarheid, tevreden zijn en behulpzaamheid echt betekenis kregen. Het fotoboek van dit avontuur kijk ik nog regelmatig terug.

Wonderlijk werkers

Esther en ik zijn allebei Wonderlijk Werkers. Via Steven en Diana kwamen we met elkaar in contact. Tijdens ons eerste FaceTime gesprek spatte het enthousiasme van het scherm. We raakten niet uitgepraat over onze passies: foto’s en reizen.

Fotoboek laten maken

Stel je voor, je maakt deze fantastische reis. Jij laat je rondleiden door dit prachtige land, zonder zorgen, maar met blijvende herinnering: de professionele foto’s van Esther in een prachtig fotoalbum van Best Kept Memories. Jouw herinneringen op een unieke manier vastgelegd! Dat wil jij toch ook?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.