Luxe fotoalbum met foto’s van vroeger en nu

Luxe fotoalbum met foto’s van vroeger en nu

Grote veranderingen in ons leven beleven we allemaal. Zo ook met je bedrijf. De geschiedenis van een bedrijf in beeld brengen met foto’s is een hele mooie manier om de herinneringen vast te leggen. Een luxe fotoalbum met foto’s van vroeger en nu laten maken, dat het verhaal vertelt. Mooi om tijdens een jubileum op terug te blikken.

Familiebedrijf

Een oude boerderij wordt verbouwd tot een super moderne ruimte: De Dolle Deel. Waar vroeger de koeien stonden, wordt deze fantastische ruimte nu gebruikt voor feesten, vergaderingen en workshops. Oude foto’s van vroeger digitaal maken en ze vervolgens naast de nieuwe foto’s in een mooi fotoalbum zetten. Op deze manier wordt de geschiedenis van dit familiebedrijf prachtig in beeld gebracht. Alles is vastgelegd in een mooi fotoboek, zodat de herinneringen aan vroeger blijven.

 

Oude en nieuwe foto’s

Voor het fotoalbum van De Dolle Deel heb ik gebruik gemaakt van oude foto’s. Foto’s van de verbouwing en foto’s van het eindresultaat. De foto’s van vroeger heb ik digitaal gemaakt met mooi resultaat. Op deze manier vertelt het fotoalbum het verhaal achter dit familiebedrijf. Door foto’s van vroeger en nu naast elkaar te zetten en er een korte omschrijving bij te zetten, vertelt het fotoalbum het verhaal. De gasten op De Dolle Deel kunnen in dit prachtige fotoalbum lezen waar de deel vroeger voor gebruikt werd. Ze zien de enorme verbouwing die heeft plaats gevonden.

 

 

Luxe vlakliggend fotoalbum

Er is gekozen voor een vlakliggend fotoboek. Het vlakliggende boek zorgt ervoor dat de linker- en rechterpagina bijna naadloos in elkaar overlopen. Zo kunnen grote foto’s zonder onderbreking over de twee pagina’s geplaatst worden. Het fotoalbum heeft een luxe uitstraling doordat het boek mooi openvalt. Er is gebruik gemaakt van extra stevig papier. Een mooie manier om je bedrijf in beeld te brengen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.