Verdrinken in mooie herinneringen

Verdrinken in mooie herinneringen

                                                                    Op reis

Soms kom je op van die plekjes op de wereld, waar het zo mooi is en zo goed voelt, dat je er zo lang mogelijk wil blijven. Welkom in Dulan! Wat een geluk dat we dit dorpje gevonden hebben. En dan slapen we ook nog in een huisje aan het strand. Met naast ons een zwembad en achter ons, aan de overkant van een enorm grasveld, een barretje. Elke ochtend genieten we ook nog eens van het lekkerste ontbijt van heel Taiwan en ’s middags drinken we Sangria. Fijn ritme is dit ;). Dat ons huisje een container is, waar we worden gepest door een leger mieren, dat er maar 2 bedden staan (Liv slaapt op de bank) en dat we de eerste 3 dagen in de stromende regen zitten, dankzij een nabijgelegen tyfoon, maakt niets uit! Dat lossen we allemaal op. Spelen op het strand kan namelijk ook gewoon in de regen en toeren en van de omgeving genieten kan ook in de regen. Het gevecht tegen de mieren hebben we ook zo gewonnen met onze spuitbus. 

Dat fijne gevoel

Zomaar een stukje uit ons dagboek, dat we tijdens onze reis door Sri Lanka, Taiwan en Singapore bijhouden. Ik ben weer even op reis, wanneer ik dit lees. Dat fijne gevoel komt weer helemaal boven! Wanneer we dan samen in het 200 pagina’s dikke fotoboek kijken, verdrinken we in de mooie herinneringen.

Mooiste herinnering op canvas

Er is 1 foto die alle mooie herinneringen en dat fantastische gevoel aan onze wereldreis samenvat. De foto waar wij met ons vieren bovenop een enorme rots zitten. Na een pittige klim heel vroeg in de ochtend, zitten we hier met ons hoofd in de wind, te genieten van het prachtige uitzicht op de Lion Rock. Samen kunnen wij de wereld aan! Dat gevoel willen we elke dag weer even ervaren. Hoe kan dat beter dan deze op canvas te laten drukken en op een prominente plek in huis te plaatsen. Echt een aanrader, kijk hier maar eens! Elke dag weer even op die rots zitten, genieten van dat prachtige uitzicht en dat overweldigende gevoel.

Ben jij benieuwd hoe Best Kept Memories te werk gaat? Bekijk dan dit mooie filmpje!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.